Werkplekonderzoek

Hoe een gezonde werkplek eruitziet kan voor iedereen verschillend zijn. Afhankelijk van de persoonlijke werkstijl kies je voor je eigen beste manier. Bewegink laat zien hóe die keuze werkt en dát die keuze werkt. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een onderbouwd advies aan de leidinggevende en/of de bedrijfsarts. Ter geruststelling: het ‘leesvoer’ beperken we daarbij tot het hoognodige.

Goed op je plek

Werkplekonderzoek van Bewegink gaat verder dan ergonomie. Bewegink neemt in het onderzoek ook de persoonlijke doelen en drijfveren van de medewerkers mee. Hoe kan de werkplek daaraan een positieve bijdrage leveren? Hoe gemakkelijk heb je toegang tot wat je nodig hebt? Wat is je voorkeurswerkstijl en hoe stem je je werkplek daarop af?

De antwoorden zijn minstens even belangrijk als de instelbaarheid van meubilair! Liever goed zitten op een slechte stoel dan slecht zitten op een goede. Het allerbeste blijft natuurlijk lekker zitten op een goede stoel.

Meer weten of kennismaken?

Leren van elkaar

Bewegink biedt het werkplekonderzoek aan in groepsverband (ca. tien deelnemers). In overleg kan dit ook bij kleinere of grotere groepen. Analyse en bespreking vinden bij voorkeur gezamenlijk plaats. Medewerkers kunnen op dit punt namelijk veel van elkaar leren, veel meer dan je zou denken. Bewegink levert altijd werkplekadvies op maat.

Meer weten? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op