Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is individuele begeleiding op het gebied van inzetbaarheid. Daarbij zijn eten, bewegen en slapen van belang. Maar er is meer. Een zinvolle bijdrage leveren aan de omgeving, zowel op het werk als privé, maakt gezonde keuzes gemakkelijker.

Eigen regie staat bij Bewegink voorop. Bewegink kijkt allereerst naar de kleinste veranderingen die het grootste resultaat opleveren. Merkbaar en direct uitvoerbaar.

Lekker in je vel

De coaching vindt plaats vanuit wat ‘positieve gezondheid’ wordt genoemd. Je kijkt naar de factoren die voor jou het meest van belang zijn.

Wat maakt dat je met je vitaliteit aan de gang wilt? Is dat alleen een fysieke component of doe je al heel lang iets wat tegen je eigen overtuigingen ingaat? En/of loop je constant op je tenen?

Meer weten of kennismaken?

Eigen regie (leren) nemen

De vraag is telkens: wat heb je nú nodig om de volgende stap te kunnen zetten? Eigen regie (leren) nemen is hierbij het uitgangspunt. De volgende stap kun je alleen zetten als je van binnenuit gemotiveerd bent om te veranderen. Het helpt vaak om eerst kleine stappen te zetten, zodat je aan (zelf)vertrouwen wint.

Dus geen vast omlijnd format, maar continu afstemmen op wat er nu nodig is en waar je nu wél grip op hebt.

Vitale en energieke medewerkers?

Neem vrijblijvend contact op